foedselsdage 1foedselsdage 1foedselsdage 1foedselsdage 1foedselsdage 1

Fødselsdagsfejring i Lindeblomst

Forældrene aftaler med pædagogerne, hvornår fødselsdagen skal fejres i børnehaven.Vi anbefaler, at fødselsdagen bliver fejret i børnehaven, på barnets fødselsdag, hvis det er muligt, og ellers efterfølgende, efter aftale mellem forældrene og pædagogerne på stuen. Fødselsdagsbarnets forældre må meget gerne være tilstede. Der vil for fødselsdagsbarnet og de øvrige børn på stuen, blive fortalt et individuelt tilpasset fødselsdagseventyr, hvor børnene er meget optagede af, at dette fødselsdagsbarn har sin egen særlige vej, efter guldbolden, ned på jorden.

Læs gerne fødselsdagseventyret nedenfor.

I forbindelse med fødselsdagseventyret overbringes barnet en gave, denne gave står pædagogerne for, og den er fra alle på stuen.

Hvis forældre og barn har ønske om at fejre fødselsdagen med de øvrige børn, udover den fejring der foregår i Lindeblomst, bedes dette afholdes i fritiden i privat regi. Man inviterer i givet fald fra barnets stue, alle piger, alle drenge eller alle.

Hvis der inviteres til fødselsdag i privat regi, vil vi opfordre til, at der ikke medbringes købte gaver, og i stedet gives eventuelt en tegning, en blomst fra haven, en smukt flintesten eller lignende små skatte.

Læs om Fødselsdagseventyret

rosa_eventyr