michaels-fest 1michaels-fest 1michaels-fest 1michaels-fest 1michaels-fest 1

Når det langsomt begynder at blive mørkt om morgenen, og nogle af bladene påtræerne er blevet gule, så vrimler eventyrene i børnehaven med dværge, gnomer og alfer. Vi synger om dværgene, som med deres hakker leder efter krystaller i skov og bjerg, og vi finder gode grene som ved hjælp af kniv og sandpapir kanblive til fine dværgehakker. Dværgene skal også bruge flotte bælter, så dem snor vi, mens vi synger om dværgene.

Michaelsfest

Børnene bliver meget optaget af den spændende verden, der udfolder sig i skovbunden og ved trærødderne. Egern, pindsvin, ræve, dværge og nisser er med i vores eventyr, og vi går på udkig efter dem, når vi leger i skoven. Om morgenen d. 29. september er børnehavens stue som forvandlet: rummet er kun oplyst af stearinlys på det store "krystalbjerg" i midten. Alle børnene bliver klædt ud som dværge, og vi hører eventyr i stearinlysets skær. Så er det tid til at gå på udkig efter krystaller i skovbunden med vores hakker.

Bagefter går turen tilbage til børnehaven, hvor vi spiser festmad. Vi udnytter også hakkerne til på denne dag at sætte løg i jorden. Om foråret ser vi dem spire op og blive til påskeliljer, krokus og tulipaner.

rosa lanterne